Gaming PC’er fra Sharkgaming

Når du skal finde din nye gaming PC, så skal du finde en computer, der passer til dine behov. Derfor kan det godt betale sig at investere i en computer, der lever op til alle dine krav og forventninger. Der findes mange modeller af gaming PC’er og det kan derfor godt betale sig at sætte sig ind i de forskellige muligheder. Virksomheden Sharkgaming er specialiserede i produktionen af gaming PC’er, og ved derfor godt, hvad der er vigtigt for kunderne. 

Der er rigtig mange gaming computere at vælge mellem, og det første du skal være opmærksom på er derfor dine egne behov. Dette er især rigtigt, hvis du ønsker en computer, der kan trække nogle af de større og mere komplicerede computerspil. Når det er bestemt, så skal du sørge for at vælge en computer med det rette styresystem. Det dur ikke at vælge en computer med et styresystem, der ikke er kompatibel med dit behov.

En gaming PC er oftest udstyret med windows som styresystem. Windows er det mest almindelige styresystem og bruges blandt andet ofte af virksomheder. Der findes et enormt udvalg af programmer, som er designet specielt til Windows. De fleste spil er lavet til dette styresystem, så hvis du skal bruge en maskine til gaming, så bør du vælge en Windows-maskine. Der er stor forskel på de forskellige windows computere, og det kan derfor godt betale sig at forhandle hos danmarks førende forhandlere af gaming PC’er. Her er man altid sikret den bedste kvalitet, styresystem og kundeservice.

Danmarks førende forhandlere af gaming PC’er 

Virksomheden Sharkgaming har gaming PC’er som sin kernekompetence, og har derfor nogle af landets bedste computere til formålet. De har eksisteret siden 2009 og har lige siden været leverandør af de bedste gaming systemer. Sharkgaming forhandler mange forskellige gaming computere, og det er derfor muligt at finde den rette til dit behov. Her kan du finde computere, der er skræddersyede eller færdiglavede computere, der er klar til afhentning med det samme. Sharkgaming er specialister i gaming PC’er og sørger derfor for, at alle computerne er en ægte gamer værdig.

Gaming PC’er fra Sharkgaming  er den ægte vare, hvor der er fokus på den gode kvalitet. En gaming PC skal kunne trække mange store og komplicerede programmer og det skal computeren derfor kunne styre. Sharkgaming fører tre forskellige computermodeller, der er knofigurerbare og en model, der allerede er færdiglavet. Det giver mulighed for selv at have en indflydelse på computerens hardware. Det giver kunderne de samme muligheder, som hvis de selv bygger deres PC. Den eneste forskel er bare, at Sharkgaming bygger computeren for kunderne.

Har du overvejet at købe brugte reservedele til din bil?

Hvis du står i en situation, hvor det er en nødvendighed at skulle udskifte én eller flere dele på din bil, så er det naturligvis heller ikke til at komme udenom, at det er noget, du skal ud og investere i. I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at du har et væld af muligheder for at købe de dele, du nu engang skal bruge. Langt de fleste vælger dog blot at overlade alt dette til enten et værksted eller en mekaniker, der ligeledes også får lov til at reparere bilen.

Hvis du er af den opfattelse, at det er for dyrt at overlade hele ansvaret til din mekaniker eller det valgte værksted, så skal du i stedet selv fremskaffe de forskellige dele, der skal monteres på din bil. I denne forbindelse har du faktisk også flere forskellige muligheder. Du kan vælge at besøge én af de mange fysisk forretninger, der forhandler reservedele til biler, men du kan i stedet også vælge at bestille den eller de dele, du har brug for på nettet, hvor der findes mange netbutikker.

Hvorfor skal jeg købe reservedele på nettet?

Der bør bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er op til flere fordele ved at købe dine nødvendige dele på nettet i stedet for at handle hos en fysisk forretning. Det skal dog gøres klart, at den primære årsag til, at du skal købe dele på nettet er, at du har mulighed for at opnå store besparelser ved at gøre dette, eftersom det generelle prisniveau er markant lavere på nettet, hvilket blandt andet skyldes en mere intens konkurrence, men også lavere driftsomkostninger.

Ydermere, så skal det dog heller ikke være nogen hemmelighed, at udvalget af dele er meget større på nettet, hvorfor du har mulighed for at finde lige netop dén eller de reservedele, du skal bruge til din bil – og det er uanset om der er tale om mindre dele til en nyere Ford Focus eller derimod en form for specialdel til en klassiks Porsche 911 fra 70’erne. Du kan finde alskens typer af reservedele på nettet, hvilket ikke er tilfældet med fysisk forretninger.

Har du overvejet at købe brugte dele?

Ikke nok med, at der er mange steder på nettet, hvor du kan købe nye dele, så findes der også steder, hvor du nemt og enkelt kan købe brugte dele til din bil. Det kan være en fordel, da det bestemt er noget, du kan spare mange penge på. Hvis det er noget, der lyder tiltalende for dig og din situation, så find brugte bildele på autoparts24.dk, der er én af de absolut største markedspladser for salg af brugte dele til biler, hvorfor du med garanti også kan finde lige netop dét, du leder efter.

Du skal ikke være bange for at købe brugte reservedele til din bil, hvis du eksempelvis vælger at købe dem via en markedsplads som Autoparts24. Det er dog ikke ensbetydende med, at du kan købe brugte dele alle steder, da det er vigtigt at kvaliteten er i top.

4 Gode Internetbrowsere

Mange mennesker de får en ny compuer og går i gang med at bruge den browser, som nu engang er installeret herpå. De overvejer ofte slet ikke, hvorvidt det er en browser, som de kan lide eller ej. For det er den browser, som er er og derfor er det også bare den browser, som de bruger. Man kan dog downloade forskellige andre browsere og der findes mange gode. Her er et udsnit hvor du kan se fire internetbrowsere, som er gode.

Chrome er smart og intelligent

En af de browsere, som vinder mere og mere frem er Chrome, som er en browser, som rigtig mange mennesker bruger. Noget af det smarte ved netop denne browser er, at man faktisk kan bruge den med sine Googlekontoer, så som Gmail. Det er en af de ting, som rigtig mange Chrome bruere kan lide. Desuden er det også en god ting, at man kan gå incognito tilstand, hvilket gør, at den ikke gemmer hverken cookies eller anden historik, hvilket er en god ting.

Internet Explorer er en standardbrowser

Er man en lidt mindre erfaren computerbruer vil man ofte købe en PC og hvis det er tilfældet så vil denne PC allerede have installeret Internet Explorer, hvorfor man blot vil bruge denne browser. Det er også en udmærket browser og en af de gode ting er blandt andet, at de er gode til at opdatere den med ny funktionalitet.

Firefox er stabil

En anden browser, som man vælger at downloade er Firefox, som også er udmærket og som fungerer rigtig godt. Især måden, hvorpå man kan lave bogmærker fungerer rigtig godt, hvilket er en vigtig ting.

Med Opera skiller man sig ud

En anden browser, som er rigtig god, men som dog ikke er helt så udbredt er Opera, som er en browser, der også er meget stabil og som fungerer rigtig godt.

Hvad skal du overveje inden du køber computer

Skal du ud og have ny computer skal du se det som en stor mulighed for at forbedre dit liv. For i takt med at flere og flere bruger internettet hele tiden, så er det også vigtigt, at man vælger en computer, som man kan lide og som hjælper en med de ting, som man skal gøre. Hermed får du nogle forskellige råd, som du kan tage med i tankerne når du skal ud og købe en ny computer.

En ny computer kan opdeles i to kategorier

En af de helt store overvejelser, som du skal have med i tankerne det er, hvorvidt du skal have en Mac eller om du skal have en PC. For det er en af de ting, som i al særdeleshed skiller vandene. Der er nogle mennesker, som altid har kunnet lide PC og som aldrig kunne finde på at skifte over, så er der dem, som har haft lidt af hvert og endeligt er der dem, som ikke kunne forestille sig at leve uden en Mac.

Har du ikke haft en computer før er noget af det første som du skal gøre at finde nogle personer, som har henholdsvis en PC og en MAC og så kan du få dem til at sige hvorfor du lige præcis skal vælge den computer, som de har. Desuden kan du også sidde lidt med de to computere og se hvilken en, der er bedst til dig.

Det vil sige, at den første ting, som du skal overveje når du skal have en ny computer det er, hvorvidt det er en Mac eller en PC, som du skal have.

Tænk over hvor stærk den skal være

En af de ting, som gør, at mange computere adskiller sig fra hinanden er, hvor kraftfulde de er, så det er også en af de ting, som du skal overveje når du skal ud og investere i en ny computer.

Sådan kommer du godt i gang med online backup 

Kender du det, at din computer bliver ved med at bede dig om at lave en online backup? Og kender du også det, at du bliver ved med at ignorere den, fordi du ikke lige nu har lyst til at bruge tid på det? Du har sikkert sat dig foran computeren af en helt anden grund. Det kan være for at spille spil, arbejde eller streame din yndlingsserie, så gider du ikke starte med at lave en backup. Det kan derfor hurtigt ende med at blive din dårlige samvittighed.

Sæt tid af til at lave en backup

En god måde at få taget dig sammen til at lave en online backup er derfor, at du simpelthen sætter tid af til det. Du er nødt til at finde et tidspunkt til at få det gjort, for det er jo også en rigtig smart mulighed. Når du laver en online backup, bliver alle dine billeder og dokumenter gemt online. Hvis din computer går i stykker eller bliver stjålet, kan du derfor tilgå dem fra en anden computer.

Når du har sat tid af til det, kan du overføre alle filerne til den online backup mulighed, som du har valgt. Det kan være en cloud eller en dropbox. Det er helt op til, hvad du vælger. Måske har du mulighed for at få noget gennem dit arbejde eller nogle af dine andre abonnementer. Ellers må du også sætte dig ind i, hvad der er den bedste løsning for dig.

Det er en god ide regelmæssigt at lave en online backup, så du er sikker på, at du ikke kommer til at miste nogle af dine filer. Det ville være rigtig ærgerligt for dig, hvis det skete. Du kan for eksempel sætte et kvarter af hver måned til at lave en online backup.

 

 

Flere og flere computerprogrammer rykker online

Tidligere var det mest normalt, at man havde en diskette eller en CD-rom, som man kunne installere på sin computer, hvis man ville have et nyt program. Det var således sådan, at man gik ned i en fysisk butik, købte et bestemt program og så derefter på den ene eller anden måde fik installeret dette program på computeren. Tiderne har ændret sig meget for i dag er det sjældent, at man går ud og køber et program, da man betaler på månedsbasis.

Få programadgang på månedsbasis

Et af de alternativer til at købe et program og installere det og have det på computeren er, at man kan bruge det på månedsbasis. Det er meget smart hvis man for eksempel ved, at man ikke skal bruge dette program i lang tid. For så kan man blot betale for at bruge programmet online i så lang tid som man nu ønsker det og efterfølgende skal man slet ikke betale noget.

Forskellige programmer rykker online

Der er flere og flere programmer, som benytter sig af denne nye måde at sælge programmer på, hvilket faktisk har ændret meget på de business models, som virksomheder tidligere har haft. Et af de programmer, som er rykket online er Word, som er et program, som de fleste danskere på et eller andet tidspunkt har anvendt. I dag er det koblet sammen med mail og med skylagring, hvilket gør, at programmet er online og det giver en masse muligheder, som ikke var til stede før.

Et andet program, som også flere og flere vælger at bruge online er Photoshop, som er et program, som mange mennesker også udelukkende bruger i nogle måneder, hvorefter de ikke skal bruge det. Det er uden tvivl en tendens, som vi vil komme til at se mere af for i takt med, at de digitale medier er alle vegne vil også programmer blive online og internetbaserede.

Nu kan du bruge mobil internet i hele EU

Nu er der godt nyt for de internetpassionerede, som ikke kan leve uden at surfe rundt når de er i udlandet. For nu er det ikke kun i Danmark, at du kan bruge dit mobile internet for faktisk kan du gøre det i hele EU. Så på den luksuriøse weekendtur til en storby i EU kan du sagtens være sikker på, at du nok skal få surfet rundt således, at du kan finde de bedste steder at spise og at gå ud.

Med mobil internet er du altid på

Nogle mener, at det hurtigt kan tage overhånd hvis man hele tiden skal sidde med sin telefon og hvis man endda også på ferien kan gå rundt med telefonen og være online. Men det er det for det meste noget, som gør, at man rent faktisk ender med at få en endnu bedre ferie fordi, at man har alle forudsætninger for ikke at fare vild og for at finde alle de sjove steder, som man vil nyde at tage hen.

Der er nemlig også mange forskellige apps, som man kan downloade og bruge på forskellige måder når man er i udlandet i et andet EU-land. Det kan være, at man kan downloade en app, hvormed man kan finde frem til alle de bedste museer. Ydermere kan det være, at pågældende app endda har en rute, som man kan følge, hvilket kræver, at man har lokalitetstjenester sat til. Det kan man netop have hvis blot man har mobil internet, hvilket man også har nu.

Vis dine venner hvor du er

Skal du ud og rejse er der stor sandsynlighed for, at dine venner vil følge med i hvad du går og laver. Nu hvor du har mobil internet i hele EU behøver du således ikke at vente på, at du er tilbage på hotellet til wifi, men du kan blot gå rundt alle steder og lægge billeder op det ene og det andet sted.

 

 

Chili Security: Gode råd til at beskytte dit barn på nettet

Internettet er et sted, hvor både børn og voksne i en bred aldersgruppe færdes hver eneste dag. Det er meget sandsynligt, at dit barn også færdes på nettet, og det er der som udgangspunkt intet galt ved. Du skal blot være opmærksom på, hvordan du beskytter dit barn optimalt.

Introducer dit barn for de vigtigste huskeregler

Der er en håndfuld huskeregler vedrørende sikker færden på internettet, som dine børn lige så godt kan lære i en tidlig alder. Det er huskeregler, som vil give barnet de bedste forudsætninger for at kunne færdes trygt og sikkert på nettet. De vigtigste huskeregler består af følgende:

  • Undgå at give dine personfølsomme oplysninger væk (adresse, mobilnummer e.l.)
  • Skriv ikke med fremmede
  • Tag kontakt til en voksen, hvis du føler dig mobbet eller chikaneret
  • Upload ikke billeder uden først at tale med en voksen

Der er tale om simple, men effektive huskeregler, som dit barn forhåbentligt vil tage til sig. Det kan dog være, at du er nødt til at nævne de forskellige huskeregler flere gange.

Brug en sikkerhedspakke med forældrekontrol

Der er ingen børn, der er glade for at blive kigget over skulderen hele tiden, men det er heldigvis heller ikke nødvendigt. Der findes nemlig sikkerhedspakker med forældrekontrol, hvor du kan holde øje med dit barn uden at vække for meget opsigt.

http://www.chilisecurity.dk/ har udviklet flere forskellige sikkerhedspakker med forældrekontrol – heriblandt Chili Security Family Pack. Du skal ikke længere bekymre dig for dit barns færden takket være forældrekontrol.

Involvér dig hellere lidt for meget end lidt for lidt

Du kan som forælder ikke involvere dig for meget, når det handler om dit barns sikkerhed på nettet. Det er i orden at være overbeskyttende, da du trods alt har gode intentioner med det. Vær åben over for dit barn, og lyt til barnet, når barnet fortæller om sine oplevelser på internettet.

Du har pligt til at gribe ind, hvis dit barn føler sig chikaneret på nettet. Du kan også vælge at sætte begrænsninger for, hvornår og hvor meget dit barn må være på nettet, så det ikke tager overhånd.

Deltag i relevante kurser

Der bliver ugentligt afholdt kurser om computersikkerhed og børns sikkerhed på nettet, som du kan deltage i, hvis du gerne vil blive klogere på dette vigtige emne. Det er muligt, at du allerede føler dig velinformeret om emnet, men du kan helt sikkert blive endnu klogere, hvis du deltager i et kursus.

Du kan søge efter kurser på nettet, hvor du helt sikkert vil erfare, at der bliver afholdt kurser i nærheden af dig i den nærmeste fremtid.

Vær opmærksom

Du kan gøre klogt i at placere en computer et centralt sted i din bolig, så dit barn ikke umiddelbart kan skjule sine aktiviteter. Det kan være svært at følge med i børns færden på internettet, når der findes både smartphones, tablets og mindre bærbare computere, men det kan lade sig gøre.

Du skal overveje nøje, om dit barn er gammelt og ansvarligt nok til at få en smartphone eller tablet. De fleste børn får en smartphone, når de befinder sig i aldersgruppen 9-12 år, men det er selvfølgelig dig, der bestemmer, hvornår dit barn skal have en smartphone.

Tjekliste: Hvad skal jeg tjekke, inden jeg opretter mig hos et online casino?

For mange kan det virke relativt simpelt at skulle oprette sig hos et online casino – og det er også fuldt forståeligt. Det er naturligvis ikke synderligt vanskeligt at skulle indtaste din oplysninger, indbetale lidt midler og herefter gå i gang med at bruge platformens muligheder. Faktum er dog, at der er andre ting, der skal være styr på, inden du når så langt.

Det er selvfølgelig særdeles vigtigt, at du sørger for at sikre dig selv bedst muligt. Der findes rigtig mange online casinoer på det danske marked, hvorfor det kan være et svært at valg, at skulle vælge den rette udbyder for dit vedkommende. Med denne tjekliste bliver valget dog nemmere samtidig med, at du også kan bruge den til at sikre dig, at du vælger en professionel løsning.

1. Er der tale om et reguleret casino?

Noget af det absolut første, du bør sørge for at tjekke er, hvorvidt der er tale om et reguleret casino. Der findes en lang række online casinoer, der bevæger sig i en gråzone og disse er meget sjældent lovlige. Dem bør du naturligvis holde dig fra, hvilket du nemmest kan gøre ved at se nærmere på, om den pågældende udbyder er reguleret af en offentlig instans som f.eks. de danske Spillemyndigheder eller tilsvarende.

2. Har casinoet et udvalg, der tiltaler dig?

Der findes rigtig mange forskellige typer af casinospil. Der er sket meget siden dengang, hvor casino var noget, der blev forbundet med poker, roulette og kortspil. I dag har du mange andre muligheder, hvorfor det er en god idé, at du ser nærmere på, om det pågældende online casino har et udvalg af casinospil, der tiltaler dig – både i forhold til underholdning og potentiel gevinst.

3. Find en brugbar bonuskode

Langt de fleste online casinoer tilbyder nye brugere muligheden for at oprette sig på deres platform med en såkaldt bonuskode. Hvis du f.eks. har intentioner om at oprette dig hos SpilNu, så skal du finde en SpilNu bonuskode, der kan bruges ved oprettelse. En sådan kode udløser en bonus i form af et beløb, der bliver indsat på din spillekonto hos den valgte udbyder, så den kan bruges til at spille for.

4. Læs andre brugeres anmeldelser

Hvis du står overfor at skulle handle hos en webshop, du ikke har kendskab til, så søger du oftest efter anmeldelser fra tidligere kunder. Samme fremgangsmåde bør bruges, hvis du er i færd med at oprette dig hos et online casino, du endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Ved at læse anmeldelser fra nuværende eller tidligere bruger, så får du et godt indblik i det pågældende online casino.

5. Vælg ikke først og bedste løsning

På trods af, at det naturligvis nemt kan virke appellerende, så bør du ikke vælge første og bedste løsning, selvom det virker som et godt sted. Det kan sagtens tænkes, at du finder en udbyder, der tiltaler dig langt mere, hvis du vælger at lede i blot 5-10 minutter yderligere. Med andre ord; vær tålmodig.