Køb bitcoins – 3 nemme trin til en sikker handel

Bitcoin er den mest kendte kryptovaluta, og det var den allerførste, der kom frem tilbage i 2009. Bitcoin har trods dens unge alder haft et liv med mange op og nedture, som tydeligt kan ses via de mange mange kurvede diagrammer om dens værdi. Køb Bitcoins, men vær opmærksom på, det kan blive en spændende og oprivende rejse, du ikke kan slippe igen.

Den første version af Bitcoins så allerede verdens lys i 2009, men har siden da udviklet sig til et massivt internationalt fænomen uden sidestykke.

Bitcoin er den mest berømte og største digitale valuta i verden vedrørende markedsværdi og markedsandelen, hvor der ikke er nogen formidlere til at håndtere transaktionerne.

Microsoft-grundlægger, Bill Gates er stor tilhænger af Bitcoins og har tidligere udtalt, at “Bitcoin er en teknologisk tour de force.” Milliardæren dykker hermed ned i, hvor stor betydning Bitcoins kan få for vores fremtidige teknologiske udvikling.

Køb og sælg Bitcoins direkte fra andre Bitcoin-brugere via markedspladser eller gennem exchanges, og betal dem via hårde kontanter, kredit- eller betalingskort, elektroniske overførsler, andre kryptovalutaer, PayPal osv.

Køb Bitcoins: 3 nemme trin

#1 Få en Bitcoin Wallet

Først og fremmest skal du bruge Bitcoin wallet. En wallet er en virtuel tegnebog til at gemme dine mønter i. Denne wallet er en tekststreng, som folk kan bruge til at sende dig Bitcoins.

Der er en række forskellige typer af wallets, herunder dem, du downloader til din telefon eller computer, online tegnebøger og endda også offline.

De fleste foretrækker at få en wallet på deres telefon eller computer. Populære wallets kan være Blockchain, Armory, Bitgo MyCelium og Xapo.
Forskellige bitcoin-wallets giver forskellige sikkerhedsniveauer, og du kan vælge det sikkerhedsniveau, der virker bedst for dine transaktioner. De mest populære muligheder inden for wallets er:

• En wallet software, der er gemt på computerens harddisk

• En webbaseret tjeneste, der er en online wallet

• En multisignatur wallet, der indeholder brug af mange forskellige nøgler til at beskytte kontoen og holder dine Bitcoins sikre og offline

 

#2 Køb Bitcoins: Hvor?

Du kan købe Bitcoins mange forskellige steder, men hvert enkelt sted er lidt anderledes. Der er online sælgere, der vil sælge dine Bitcoins direkte til kontanter (eller bankoverførsler eller kreditkort).

Der er exchanges, hvor du kan købe og sælge Bitcoins fra andre – det ligner et aktiemarked. Der er også lokale exchanges, der forbinder dig med sælgere i dit område, der ønsker at sælge.

Der er også pengeautomater, hvor du køber for kontanter og får dine mønter leveret til din wallet på få minutter.

Localbitcoins

Dette er det primære websted for at foretage transaktioner ansigt til ansigt og forhandle priser. Siden stiller en sikkerheds service, som har gjort webstedet populært, da det tilføjer et ekstra lag af beskyttelse for køberen og sælgeren med en høj trust score. Du kan betale for Bitcoins via PayPal, kontanter eller bankoverførsler. Køb dine Bitcoins her, hvis du ønsker ekstra sikkerhed.

Coinbase

Dette er en af de populære bitcoin-wallets med en af de mest enkle måder at købe bitcoin på. Ved tilmelding får man en $ 5 bonus. Det har også en høj trust score. Her kan du købe Bitcoins via dit kort eller bankoverførsler.

Wesellcrypto

Denne side rangerer højt, og den er begyndervenlig. Også her er trust scoren høj, og du kan samtidig købe bitcoins via din PayPal-konto.

Bitquick

Denne side er også begyndervenlig, så brugerne kan købe og acceptere betalinger til Bitcoins via hård valuta såvel som bankoverførsler. Den har en høj trust score.

Bettercoins.dk

Bettercoins.dk er (til forskel fra de andre nævnte) en dansk forhandler, med hjerte i Odense. Her kan du købe bitcoins, og blive guidet igennem hele processen. Eftersom det er en dansk forhandler, kan du også få dansk service. Du kan kommer i kontakt med dem her:

BetterCoins.dk ApS
CVR: 38961772
Kochsgade 31D, 2. sal
5000 Odense C
support@bettercoins.dk

Hver bitcoin forhandler har deres fordele og ulemper. For eksempel er pengeautomater gode til privatlivets fred, men de opkræver op til 20% oven på den nuværende pris.

Uanset hvor du beslutter dig for at købe, skal du huske at lave din research og vælge en forhandler, du kan stole på med et godt omdømme og god kundeservice. Første gangs købere vil især have spørgsmål og har måske brug for en ekstra støtte til at hjælpe dem med deres første transaktion.

Tag din tid og undersøg de forskellige steder, før du beslutter dig. Faktorer at overveje omfatter: bitcoinpriser, ekstra gebyrer, betalingsmetode og kundeservice. Køb Bitcoins med disse faktorer i mente, og du vil komme langt.

 

#3 Køb Bitcoins og flyt dem til din Wallet

Når du har fundet et sted at købe, skal du finde kredit- eller bankkortet frem for at finansiere dit nye køb. (Bitcoin-priserne varierer altid 24 timer, 7 dage om ugen). Sæt derefter din ordre, når du er klar.

Når din ordre er udfyldt, og du har dine coins, kan du sende dem til din wallet. Du skal blot indtaste din Bitcoin adresse og få sælgeren til at sende dig dine Bitcoins. Du bør se dem dukke op i din wallet inden for få minutter til en time (afhængigt af hvor hurtigt sælgeren sender dem ud).

Voila, du er nu en Bitcoin ejer. Du kan nu bruge Bitcoins for at betale for andre varer og tjenester eller bruge dem en dag, du virkelig har brug for dem.

En vigtig ting at huske: Bitcoin er stadig i sin barndom. Der er enorme prisudsving, og valutaen kan være risikabel. Køb aldrig flere Bitcoins, end du har råd til at tabe. Derfor: Køb Bitcoins med omtanke, og køb Bitcoins med en god portion information i rygsækken.

Hvorfor den store popularitet?

Bitcoins har mange fordele i forhold til andre valutaer. For eksempel kan du sende Bitcoins til nogen som betaling uden at skulle gå gennem en bank mellemmand (og blive ramt af ekstra gebyrer). Det er også meget hurtigere end at sende penge via en overførsel. Du kan sende Bitcoins til nogen, og de vil være modtaget i løbet af få sekunder.koeb bitcoins

Med alt dette taget i betragtning er det ikke overraskende at mange mennesker nu forsøger at købe bitcoin for første gang. Men det er ikke så nemt at gå til den bank og hæve Bitcoins – eller gå i den nærmeste butik og veksle nogle hårdt tjente penge om til Bitcoin.

Systemet virker lidt anderledes end det. Vi vil gennemgå et par ting, du skal vide, før du kaster dig ud at købe din første Bitcoin (eller dele af en). Denne artikels take away er: køb Bitcoins, men køb Bitcoins sikkert.

Bitcoin kurs

Det kan godt være at prisen er over $ 2000 pr. coin, men du behøver ikke købe en hel Bitcoin. De fleste steder vil lade dig købe dele af en Bitcoin for så lidt som $ 20. Så du kan starte i de små og gå stille og rolig fremad, når du bliver mere tryg med den måde, tingene fungerer på. Køb Bitcoins i ental eller flertal, eller køb ned til en fraktion er en; mulighederne er mange.

Dette er kun til generelle formå, du skal derfor ikke forstå den som konkret finansiel rådgivning. At købe Bitcoins kan være risikabelt, og inden du køber Bitcoins, skal du rådføre dig med din finansielle rådgiver for at se, om det er rigtigt for dig.

 

Sådan holder du formen ved lige i et kontorjob

Hold formen ved lige med en romaskine

Hvis du beskæftiger dig med et administrativt erhverv eller et lignende kontorjob, er du med garanti vant til at tilbringe mange timer i træk foran en computerskærm. Dette behøves dog hverken at gå definitivt udover din form eller din energi.

Det er oftest sådan, at der ikke er særligt meget tid til at eksempelvis at besøge fitnesscenteret efter fyraften. Så derfor bliver du nødt til at have de rette redskaber derhjemme, hvis du ønsker at få en god og effektiv træning. For eksempel kan du med fordel investere i en romaskine.

En romaskine er nemlig én af de allermest oplagte former for udstyr til hjemmet, da du både kan styrke dine muskler, træne kondition og udholdenhed på én og samme tid. Det er derfor langt fra et tilfælde, at flere og flere er begyndt at købe en romaskine til deres hjem, lige såvel som lige netop denne type kredsløbsmaskine ofte er optaget meget af tiden i de fleste træningscentre.

Hvad skal man tænke over, når man leder efter en romaskine?

Såfremt du bruger store dele af din dag foran en computerskærm, er der ekstra god grund til at gå op i din træning. Af denne årsag bør du i høj grad tænke over, hvordan du får tilstrækkeligt med kvalitet for pengene.

Du kan naturligvis sagtens finde en udmærket model til en billig penge, men ligesom i enhver anden sammenhæng får du i sidste ende, hvad du betaler for. Således bør du med alt sandsynlighed overveje at vælge én af de mindre billige modeller, hvis du for alvor ønsker en kvalitetsrig romaskine.

Derudover skal du ligeledes sørge for at tænke over, hvilken størrelse maskinen skal have. Romaskiner er ganske vist langt mere fleksible at have at gøre med end lignende træningsmaskiner, såsom løbebånd eller stationære motionscykler. Ikke desto mindre er det værd at overveje, hvor meget plads du har i dit hjem.

Hvis du har masser af plads at gøre godt med, kan du jo sagtens overveje at investere i en stor og tung model. Men hvis det tværtimod ikke er særligt meget plads, kan du drage fordel af en mindre version eller alternativt en model, som kan klappes sammen og dernæst lægges til side. Find din romaskine her

Brug BCAA til at gøre udbyttet af din træning større

Da der både er din form og dit generelle energiniveau på spil, er det en god idé at give sin krop et lille velfortjent boost. Til dette formål er BCAA en glimrende løsning, da aminosyrerne i denne type kosttilskud kan gøre under for udbyttet af din træning.

Herunder sørger BCAA eksempelvis for at øge din krops proteinsyntese, hvilket er essentielt for vedligeholdelsen samt opbyggelsen af ny muskelmasse. Et andet godt eksempel på fordelene ved at anvende BCAA er, at det er perfekt til at tilføre dig energi under træningen.

Således er BCAA særligt oplagt til en kontoransat, da det ofte kan være svært at finde kræfterne og motivationen til at træne løs efter en hård arbejdsdag Se udvalget af BCAA her.

forsigtig

Sådan beskytter du computeren (og andre ting der kan gå i stykker) under flytningen

Når man skal flytte, er det vigtigt, at der bliver pakket ordentligt, så de forskellige ting ikke går i stykker under selve flytningen. Og selvfølgelig handler det om, at man pakker det hele ordentligt. For det er nemlig ofte, når det hele ikke bliver pakket ordentligt ned, at det går galt. For eksempel hvis man propper én hel flyttekasse med tallerkener og andet køkkenservice, eller man lægger alle vaserne i én kasse. Derudover er der selvfølgelig andre ting, du også kan overveje i din flytteproces, så for eksempel computeren ikke går i stykker.

 

Hyr et ordentligt flyttefirma

Et ordentligt flyttefirma kan være guld værd. Det handler nemlig om, hvorvidt det er nogle mennesker, der rent faktisk godt vil hjælpe dig med at flytte og ikke bare ser det som en sur pligt og et arbejde at smide kasserne ind i flyttebilen og smide dem ud igen. Får du fat i et ordentligt firma, så ved de, at du har dyrepare ting imellem, for eksempel din computer, og derfor vil de gøre deres til, at tingene blive behandlet nænsomt, både når du flytter fra ét sted, under selve transporten, og når I ankommer til det nye sted. Du kan eksempelvis tjekke det her flyttefirma ud og se, om det skulle være nogle, der kan hjælpe dig med din flytning.

 

Derfor kan det også godt betale sig at give lidt ekstra for et flyttefirma, hvis du har fået at vide, at de gør det godt. For det kan komme til at koste dyrt, hvis der går mange ting i stykker på grund af det dårligt flyttefirma.

Pak tingene godt ind

Derudover er der det selvfølgelige råd. Det handler om at få pakket sine ting ordentligt ind. Det kan du komme ret langt med. Her handler det om at tænke over, både hvor nænsomt de forskellige ting skal håndteres, men også at pakke sine flyttekasser ordentligt. For eksempel skal vaser, køkkenservice, glas og så videre pakkes godt ind i enten avispapir, køkkenrulle eller andet blødt, sådan at de ikke får hårde stød og går i stykker. Er det eksempelvis rammer med billeder eller plakater i, kan det også godt betale sig at lægge dem i et tæppe eller noget bølgepap. Alternativt kan du også pille plakaten ud og sætte den i sit rør igen, hvis du har gemt det. Så undgår du, at den bliver beskadiget, hvis selve rammen skulle gå i stykker.

 

Og så handler det om at pakke flyttekasserne ordentligt. Der skal pakkes differentieret, så du for eksempel ikke kommer alle bøgerne i én kasse og alle tallerknerne i én kasse. Der skal være nogenlunde god vægt i bunden og så noget let ovenpå. Har du svært ved at finde noget let at lægge oven i dine bøger eller køkkenudstyret, så læg en pude i. Det er bedre, at du har en ekstra kasse eller to, i stedet for at du risikerer, at bunden går ud af én af dem, eller ingen kan løfte kasserne.

Oplevelsesbryllupsgaven, der passer til dit brudepar

Når brudeparret sidder dagen derpå og omhyggeligt åbner alle bryllupsgaverne, er det med et smil på læben og en kærlig tanke til alle deres gæster, der nøjsomt har lavet, valgt og købt gaverne med dem og deres kærlighed i tankerne.

En ganske speciel bryllupsgave er en oplevelse. At få en oplevelse i gave, som man sammen kan dele, er noget ganske særligt for brudeparret. Du kan også give en oplevelsesgave til hver af dem, så de efter hvedebrødsdagene kommer lidt ud og gør noget underholdende selv – eller med dig, vennegruppen eller familien.

Uanset om du giver en oplevelse til parret enkeltvis eller én, de kan være fælles om, er det vigtigt at finde den oplevelse, som passer parrets interesser. En gave skal sprede glæde og minder, der kan ses tilbage på mange år efter. Det er den bedste følelse at give en gave, som man ved vil blive værdsat og nydt.

Du kender bedst brudeparret og ved derfor, hvilken oplevelse der vil falde i deres smag. I denne guide vil du blive introduceret for de forskellige oplevelser, som du kan give i bryllupsgave. Med den helt rigtige gave er du sikret et lykkeligt smil fra brudeparret, når den åbnes. Du kan søge mere inspiration og se alle oplevelsesgaverne på https://duglemmerdetaldrig.dk/bryllupsgave/.

Gaven, der rykker grænser

En adventure-oplevelse kan være givende og fantastisk for det par, som sjældent kommer ud af sin comfort-zone. Giv parret en gave, der vil rykke deres grænser. Grænseoverskridende oplevelser giver parret mulighed for sammen at føle sig modige og stærke mod personlige udfordringer.

Hvis parret elsker eventyr, er en sådan gave også perfekt. Alt lige fra undervandsjagt til ballonflyvning eller faldskærmsudspring kan udfordre parret, så de sammen får en vild og mindeværdig oplevelse.

Gaven, der smager skønt

Mange finder glæde, får overskud og mærker kæmpe gejst for god mad, lækker vin eller udsøgte kager. Er dine kære typerne, der nyder at spise godt, er et lækkert restaurantbesøg en optimal gave.

At lave mad sammen og i fællesskab opdage nye smagskombinationer og opskrifter er også yderst romantisk. En oplevelse kan også være et madkursus, hvor det nye ægtepar får lov til at være kreative i køkkenet sammen. Madglæden stimuleres sammen, og parret kan mindes oplevelsen og selv tilberede de nye retter derhjemme.

En vin-, whisky- eller ølsmagning er også en lækker gave til dem, der nyder et godt glas og elsker at få sine smagsløg udfordret.

Gaven, der afslapper

Når man giftes, vælger man hinandens selskab for livet. Giv dit brudepar en rolig, dejlig stund sammen med et ophold på kro, spa eller gods. I hyggelige omgivelser får parret mulighed for at nyde hinanden og skabe romantiske minder.

Der er mange faktorer, der skal være på plads inden et bryllup. Det kan være stressende og opslidende for det kommende brudepar, der derfor bagefter måske trænger til en afslappende stund. Har du kunnet mærke på det kommende ægtepar, at hverdagen har stresset og bryllupsarrangeringen har krævet mange kræfter, er et spaophold, en wellness-tur eller et hotelophold den oplagte gave, der med sikkerhed vil være tiltrængt for parret.

sjov

3 gode måder at have sjov på nettet

Internettet bugner af forskellige muligheder for at fordrive tiden og underholde sig selv. Det kan derfor være svært at overskue de mange muligheder der er, og derfor får du her tre gode bud på, hvordan man kan have det sjovt på nettet.

 

Mulighed 1: Se videoer på YouTube – Denne mulighed er helt enestående, da man på YouTube har oceaner af muligheder for at se forskellige sjove og spændende ting. Sitet blev før i tiden primært brugt til musik, hvor folk kunne uploade forskellige lydklip med dem selv, eller professionelle videoer fra professionelle artister. I dag er YouTube blevet meget mere end det var engang, og man kan i dag følge forskellige bloggere på rejser, se talkshows fra hele verden, eller få en historietime på en af de mange kanaler.

 

På YouTube kan man tit ende på helt skøre sider, fordi man har klikket rundt på ”foreslåede videoer” i mange timer. De foreslåede videoer bevæger sig tit lige så stille længere væk fra hvad man søgte på i begyndelsen, og man kan derfor ende op med at se en video om Jugoslaviens historie selvom man oprindeligt søgte på en opskrift fra Gordon Ramsey.

Udfordre dig selv i et online spil

Mulighed 2: Man kan ikke sige internet uden at sige internetspil. Spilindustrien vokser konstant, men man behøver ikke have en stor gamer PC til flere tusinde kroner for at underholde sig selv i mange timer. Der findes utallige sider på nettet, hvor man kan spille forskellige browserbaserede spil. Det kunne eksempelvis være et spil pool imod andre spillere fra hele kloden, et spil skak, eller løse en sudoku online hvis man vil slappe lidt af. Man kan næsten finde alle former for spil på det store internet, og der findes rigtig mange timers underholdning fordelt på de forskellige spillesider. Disse browserbaserede spil er ikke særlig komplekse, så hvis man søger underholdning med lidt mere udfordring, skal man investere i et computerspil.

 

Et computerspil kræver lidt mere af den maskine du benytter, men det kommer helt an på spillet. Et spil der er stort lige nu, er Counter-Strike, hvor man spiller fem ”terrorister” imod fem fra ”specialstyrken”. De fem terrorister dræbe specialstyrken og omvendt, imens terroristerne skal prøve at plante en bombe. Et lettere makabert spil, men rigtigt underholdende, hvor mange spillere har brugt et firecifret antal timer online.

 

Få adrenalinen op med et spil casino på nettet

Mulighed 3: En tredje og sidste mulighed for at underholde sig selv på nettet er at spille på et online casino. Online casino er den seneste tid blevet meget populært, da det er spændende at se om man kan vinde den store gevinst, eksempelvis på en af de mange enarmede tyveknægte. De enarmede er dog lidt mere spændende end man typisk ville tro, da man med nutidens teknologi kan få en masse specielle hændelser til at optræde, og hver maskine byder på et nyt eventyr. Du kan finde et underholdende casino i verdensklasse her.

 

gode-sko

Brug ergonomiske sko hvis du står meget op på jobbet

Uanset om du er ung eller gammel, bør du vide, at kroppen skal holde hele livet. De fleste af os holder af at være aktive i større eller mindre udstrækning, og hvis man vil holde muligheden for aktivitet åben, må man passe på kroppen. Særligt fødder, knæ og hofter belastes af vores kropsvægt, og belastningen er endnu større under aktivitet som eksempelvis løb. Har man en skavank eller en form for bygningsfejl, er det særlig vigtigt at være opmærksom på, at man benytter det rigtige fodtøj. Også selvom man er udstyret med perfekt sammensatte knogler og bløddele, er det en god idé at tænke sig om, når man vælger fodtøj, for som nævnt skal kroppen holde hele livet. Og det gør den bedst, når man behandler den godt.

Ergonomiske sko er vejen frem

Et af de steder, hvor vi tilbringer flest vågne timer, er for størstedelen af os på jobbet. Inden for de sidste år, er rigtig mange kontorarbejdspladser oven i købet blevet udstyret med hæve- og sænkeborde, så der er mulighed for at stå op meget af sin arbejdsdag. Inden for bl.a. sundhedssektoren går personalet mange kilometer og står op mange timer om dagen. Postbude og lagerarbejdere får ligeledes travet en del kilometer. For langt de fleste dele af befolkningen, er fysisk aktivitet altså en del af hverdagen på arbejdspladsen. Og når det tilmed er dér, vi tilbringer det meste af vores tid, er det altså ekstra vigtigt, at man har de rigtige sko på.

De fleste ved, at der kan hentes hjælp og vejledning om ergonomiske sko hos bl.a. en ortopædskomager. Man kan naturligvis også få råd hos en fysioterapeut eller sin egen læge, men det kunne også være aktuelt i dag at undersøge en blog om hjælpemidler eller læse Arbejdstilsynets vejledning om fodtøj. Her samles efterhånden en stor del viden, og oftest findes der input, spørgsmål og svar fra brugere, som har gjort deres egne erfaringer med netop det produkt, man selv søger viden om. Nogle gange har forskellige blogs også tilknyttet fagkyndig viden, og man vil eventuelt have mulighed for at stille spørgsmål til en ortopædskomager, en læge eller en fysioterapeut uden at skulle vente på at få en tid til et fysisk møde.

Gør de nogen nytte, de ergonomiske sko?

Hvad enten det er småskavanker man døjer med, eller mere alvorlige lidelser, er det næsten en garanti, at ergonomisk korrekt fodtøj, vil kunne afhjælpe problemet. Kvinder er bygget anderledes en mænd, og de fleste kvinder vil have en anden vinkel mellem deres hofter og knæ end mænd har. Denne større vinkel gør, at kvinder oftest vil slide mere på deres knæ end mænd vil, og kvinder vil derfor i mange tilfælde mærke til årenes slid i en tidligere alder. Dette problem vil kunne afhjælpes af en sko med en form for indlægssål, der søger at korrigere ”fejlstillingen”. Er problemet fødder, kan man ligeledes få særligt udformede såler, der lindrer smerter. Og begge dele vil kunne mærkes i hofterne også. Videnskaben i dag!

Få hjælp til at skabe din virksomhed

De fleste virksomheder har brug for hjælp udefra til at varetage en række opgaver. Det skyldes selvfølgelig, at hver virksomhed har sin ekspertise på bestemte områder, og man har ofte brug for elementer andre steder fra. Denne artikel giver dig et indblik i, hvor du måske kan have brug for andre til at skabe det bedst mulige resultat.

Det er bestemt ingen skam, at man i en virksomhed ikke har kompetencer inden for alle områder. De største af slagsen vælger måske at ansætte deres egne folk, så de har kompetencerne internt i huset, men det er langtfra alle, som har mulighed og ressourcer til det. Derfor er det vigtigt at have nogle gode samarbejdspartnere og leverandører, som besidder de kompetencer, man har brug for.

Styring af økonomi og struktur

Hvis man ikke har ansat økonomifolk internt i huset, kan det være nødvendigt at hente hjælp udefra. Det kan foregå på flere niveauer, og nogle vælger at have et firma tilknyttet, som står 100 procent for økonomistyringen i virksomheden. Andre henter hjælp fra forskellige programmer, som de tager til sig og tillærer sig kompetencer indenfor.

Det kan eksempelvis gælde forskellige former for Business Intelligence, som primært handler om at udnytte big data bedre og mere fordelagtigt i virksomheden. Det kan også ske på et mindre komplekst niveau, hvor man bruger relativt simple programmer til at danne sig et overblik i virksomheden. Har du brug for hjælp til styring af forskellige områder i din virksomhed? Læs mere her.

Rengøring

Rengøring er et område, som ingen kan sige sig fri for, og hvis de gør, så bliver det til sidst et værre svineri, som skader virksomheden på forskellige områder. Rengøring er dog sandsynligvis ikke det, som de fleste chefer vægter højest, og derfor kan det være en fordel at lave en aftale med et firma udefra, som sikrer den del. Det kan eksempelvis foregå uden for kontorets åbningstid, og det kan planlægges efter dine behov. Det er samtidig ikke en løsning, som behøver at være specielt dyr, da rengøringsfirmaerne er eksperter i at gøre det hurtigt og effektivt til små priser.

Markedsføring

Markedsføring er en stor del af virksomheden, men mange prøver sig blot lidt frem og accepterer ikke, at det kræver en vis ekspertise. Man kan selvfølgelig godt være heldig at få succes, hvis man bare gør det lidt hen ad vejen, men langt de fleste gode resultater skabes gennem en struktureret indsats.

Sociale medier er et godt eksempel på et område, hvor det virker simpelt, men hvor det bestemt ikke bør være tilfældigt, hvad man foretager sig. Hvis du ikke selv er ekspert eller har erfaring med sociale medier, så tag fat i et firma, som ved, hvad du laver. De kan guide til dig, hvad du skal gøre, og de kan måske styre din markedsføring i en periode.

Herefter vil der måske være mulighed for, at du selv gradvist overtager området, og på den måde kan du have tillært dig nogle kompetencer, som er yderst værdifulde.

danish

Casinobranchen har indtaget Internettet

At kunne spille casinospil på nettet er bestemt ikke noget nyt fænomen. Det er derimod noget, der har været muligt i rigtig mange år. Det betyder også, at det efterhånden er noget, som langt de fleste danskere har kendskab til. Det er ikke noget, som dermed er ensbetydende med, at alle danskere er oprettet hos ét eller flere af disse onlinebaserede, men det betyder dog, at stort set alle ved hvordan onlinebaseret casino hænger sammen og hvad det bærer med sig.

I løbet af de seneste par år har casinobranchen for alvor indtaget nettet. Der er mange danskere, der har en egentlig interesse for casinospil, men det er langt fra dem alle, der ønsker at møde op på et fysisk casino. Det er selvfølgelig også som følge af dette, at det online segment for casinobranchen hele tiden bliver større. Hvis du blot er relativt hyppig bruger af internettet, så er det med garanti også noget, du selv har lagt mærke til i forbindelse med din brug.

Casinobranchen har ændret sig rigtig meget

Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at der er sket rigtig meget med casinobranchen på nettet. I løbet af de seneste par år har de fleste udbydere flyttet deres fokus fra de klassiske, traditionelle casinospil til de nye og moderne spilleautomater og –maskiner. Der er op til flere årsager til, at netop dette er tilfældet, men det er dog ikke kun på det danske marked, at det er tilfældet, men det er derimod en international tendens at branchen bevæger sig denne vej.

Der er mange årsager til, at det er en branche, der har ændret sig rigtig meget. Det handler dog i høj grad om, at der er mange danskere, der er begyndt at fokusere mere på underholdningen frem for at kunne vinde penge. Det er også noget, som du i dag kan se på det samlede udvalg af spil, der kan findes hos de mange forskellige udbydere af casinospil, der i dag kan findes på det danske marked – og det er med garanti også noget, som du har lagt mærke til.

Flere og flere danskere er begyndt at spille casinospil

Hvad dette betyder er også, at der er rigtig mange danskere, der rent faktisk er begyndt at spille casinospil. Før i tiden var der ikke mange danskere, der spillede forskellige former for casinospil på det danske marked. Det var nemlig i høj grad noget, som mange mente udelukkende var henvendt til folk, der var hardcore-intersseret i f.eks. Roulette eller Texas Hold’Em. I dag er – som nævnt ovenfor – også mange andre typer af casinospil, at finde på det danske marked.

Der har været stor fremgang på casinomarkedet, hvilket gør sig gældende i antal af brugere, branchen samlede omsætning og meget andet. Samtidig er der også flere online casinoer, der slår dørene op på det danske marked, hvilket er noget, der selvfølgelig hænger sammen med, at der er flere aktører, der ønsker at tage en bid af kagen, for den samlede omsætning på det danske marked er bestemt også imponerende.

Husk disse ting i virksomheden i det nye år

Der er altid mange ting i en virksomhed, som skal ordnes. Der skal være styr på økonomien, medarbejderne skal have løn, årsopgørelsen skal ordnes, kunderne skal være tilfredse, der skal indgås samarbejde med diverse samarbejdspartnere, virksomheden skal rengøres, produkterne skal optimeres, hjemmesiden vedligeholdes – listen er nærmest uendelig lang. Fordi der netop skal nås så mange forskellige ting, kan man hurtigt overse eller glemme nogle aspekter i farten. Derfor kan du i denne artikel læse mere om, hvilke ting du skal nå i virksomheden i år 2018. Det er forskelligt, om tingene skal klares i løbet af de første måneder i det nye år, eller om det blot skal ordnes i løbet af året.

Gør kontorerne fuldstændig klar

Det er en supergod idé at gøre kontorerne klar med nye genstande i det nye år. På denne måde har virksomhedens ansatte nye ting at gøre godt med, som kan forsøde deres arbejdsdag. Dette gælder eksempelvis småting som nye blokke, hæftemaskiner og kuglepenne eller større ting såsom skraldespande, kontorstole, lamper og lignende. Uanset om du vælger at udskifte store eller små ting, er det godt at forny medarbejdernes arbejdsrum. Med de nye ting vil medarbejderne nemlig kunne gøre deres arbejde endnu mere hurtigt og effektivt. En anden genstand, som skal fornyes på kontorerne, er kalenderen. År 2017 er nemlig rendt ud, og derfor er det tid til at få en kalender for 2018. Hvad end kontorerne skal fyldes med kæmpekalendere, spiralkalendere eller afrivningskalendere, er det vigtigt at få disse udskiftet hurtigst muligt – og allersenest i løbet af den første måned i 2018. Følg linket her, hvis du ønsker at se et bredt udvalg af kalendere til kontoret.

Optimer og udvid med diverse ting

Noget af det allervigtigste i en virksomhed er dens økonomi. En virksomhed kan ikke køre rundt, hvis økonomien ikke er, som den skal være, og derfor gælder det om at have positive tal på linjen – og gerne masser af dem. Dette kan gøres på mange forskellige måder. Man kan eksempelvis vælge at implementere nye produkter i virksomhedens sortiment, således virksomheden kan nå ud til en bredere målgruppe. Virksomheden kan også udvide antallet af ansatte eller ansætte fagfolk, sådan at arbejdet optimeres og gøres mere effektivt. Det kan også være, at der skal en ny markedsføring til eller en ny placering af virksomheden. Alt i alt kan virksomheden få et boost i økonomien ved at investere i nye projekter, arbejde eller produkter. Dette kræver selvfølgelig penge. Hvis virksomheden ikke kan stille disse penge til rådighed selv, betyder det ikke, at det er umuligt at realisere. Der findes nemlig et væld af lånemuligheder, og du kan for eksempel ansøge om et erhvervslån i banken, eller du kan ansøge om noget, der kaldes crowdlending. Her lånes der penge, som er baseret på crowdfunding. Denne låneproces er særdeles hurtigere end typiske erhvervslån i banker, og ansøgningsprocessen foregår blot online. Lånet tilbagebetales igen med renter og fungerer dermed præcis på samme måde som et almindeligt erhvervslån i banken. Har din virksomhed brug for at få et økonomisk nyk opad, kan du overveje crowdlending – læs mere her.

google android

Google Android – en guide

Google Android er et styresystem, der følger med en lang række af mobiltelefoner. Det Linux-baserede OS fungerer ligeledes på tablets, PDA’er og tavlecomputere. I 2005 opkøbte Google firmaet Android, og to år senere blev det et åbent operativsystem.

 

Google udbyder styresystemet gratis til en lang række hardware-fabrikanter, og det er en del af hemmeligheden bag den hastige udbredelse af Google Android. Du kan få Google Android til et hav af telefoner – blandt andre HTC, Huawei og Samsung. Samsung har også eksperimenteret med Android til køleskabe og kameraer.

 

Men det er nu på telefoner og tablets, vi hovedsageligt møder Google Android styresystemet.

 

Google Play

Alle Android telefoner kommer automatisk med en række Google Apps, og i Google Play Store kan du finde over en million Apps til din telefon. Android fungerer således, at alle kan downloade Googles softwareudvikler kit.

 

På den måde bliver der hele tiden udviklet apps af selve brugerne, som selv vælger, om de vil udbyde dem gratis eller mod betaling. Omkring 30% af indkomsten ved at sælge apps på Google Play går til Google. Android-baserede telefoner er blevet voldsomt populære de senere år. Det er der forskellige grunde til. Først og fremmest findes der et hav af forskellige Android telefoner.

 

Det er altså ikke nødvendigt at købe en bestemt mobil for at kunne bruge styresystemet. De fleste telefoner med Google Android er også billigere end eksempelvis Apples iPhones. Et vigtig aspekt ved Google Play som du skal være opmærksom på er, at Google er meget ringe til at analysere og sortere i de apps som lægges op i Google Play Store – det betyder, at cyberkriminelle udvikler apps med malware i eller apps som aflurer dine personfølsomme oplysninger efter de er installeret på din Android mobiltelefon.

 

Du bør udvise rettidig omhu, når du downloader og installerer apps fra Google Play Store – undersøg om app’en er fra et troværdigt firma og læs andre brugere anmeldelser. Dernæst bør du, inden du installerer noget på din mobiltelefon, sikre din mobiltelefon med et sikkerhedssystem som f.eks. F-Secure SAFE eller lign.

 

Populære apps til Android

Med over en million forskellige apps er der noget for enhver smag. Men nogle apps er naturligvis mere populære end andre. App er forkortelsen for det engelske ord application, som betyder program. Ordet bruges om de små programmer, der hjælper os med at tjekke mail, overføre penge og alt det andet, vi bruger vores telefon til.

 

I dag benytter de færreste mennesker deres telefon udelukkende til at ringe med, men benytter alligevel telefonen det meste af tiden. Nogle af de allermest populære apps er Google Maps og Weather. Derudover er et program som Facebooks Messenger, SnapChat og WhatsApp meget populære. Vi bruger altså stadig vores telefon til at kommunikere med, det er bare på andre platforme og ofte skriftligt.

 

De fleste mennesker bruger også deres telefon til at høre musik og se videoer, og derfor har mange smartphone ejere på et eller andet tidspunkt benyttet Google Play Music og YouTube app’en.

 

Alle prisklasser

Du kan få Google Android telefoner i alle prisklasser og kvaliteter. Det de har til fælles er deres styresystem. Der er altså ikke de samme firmaer, som sælger alle telefoner med Google Android.

 

Det kan forvirre nogen, at to forskellige mennesker siger, de har en Android telefon, når den ene bruger Samsung og den anden Huawei. Det svarer lidt til at sige, at man har en Windows computer. Det har man jo ikke. Man har eksempelvis en Intel eller en Asus med Windows styresystem. Når vi taler om Google Android er der altså tale om software og ikke om hardware. Det er derfor, du selv kan vælge, hvor dyr din Google Android telefon skal være.

 

Det gælder også apps, hvor de mest udbredte apps er gratis, men der også er mange betalings apps i Google Play Store.